ING

Profiteer nog t/m vrijdag 29 maart van 12,5 maand gratis offertegeldigheid!
Voor alle offertes die t/m 29 maart worden aangevraagd, is automatisch in de offerte een verlengingskostenpercentage van 0,0% opgenomen. Deze actie is vaak interessant voor nieuwbouw, maar is ook van toepassing op tweede hypotheken, bestaande bouw en oversluiten.
Een mooi cadeau voor jouw klanten!

Offertes die worden aangevraagd 29 maart zijn weer standaard 6,5 maand geldig. Passeert de hypotheek na 6,5 maand? Geen probleem, dan wordt deze termijn automatisch met maximaal 6 maanden verlengd tegen 0,2% verlengingsprovisie.

 

Kort nieuws
Voorwaarden uitbetalen vloeren uit het bouwdepot
Als een klant geld leent voor de aanleg van een nieuwe vloer, is de rente die hij hierover betaalt fiscaal aftrekbaar. Echter stelt de belastingdienst hier wel een voorwaarde aan: vloeren moeten onlosmakelijk met het huis verbonden zijn. Voorbeelden hiervan zijn: parket, plavuizen, grindvloer.

Laminaatvloeren, vastgelijmde vloeren (tapijt) en los gelegde vloeren voldoen niet aan deze voorwaarde. De rente die de klant betaalt over het geld dat hier voor benodigd is, is niet fiscaal aftrekbaar. In de hypotheekaanvraag is hier geen rekening mee gehouden. Daarom mogen de kosten voor deze vloeren niet uit een bouwdepot betaald worden.