De nieuwste ontwikkelingen in de wereld van maatwerk financiering en vastgoed. Maak ze rendabel in jouw adviespraktijk.

Het intermediaire kanaal is in beweging en de digitaliseringsslag die er aan komt dwingt ondernemers na te denken over vernieuwing en strategische keuzes te maken. Nadenken over en het verkennen van nieuwe markten loont.

De adviesmarkt voor het financieren van (zakelijk) vastgoed groeit. Er is meer behoefte aan advies en begeleiding op zowel de markt voor verhuurd vastgoed als zakelijk vastgoed. Door het gebrek aan betaalbare koopwoningen, te kort aan huurwoningen en te weinig rendement op het spaargeld zoekt de consument, de ondernemer en de (particuliere) belegger naar creatieve oplossingen.

De zakelijke financieringsmarkt is snel veranderd en blijft veranderen. Nieuwe spelers op de markt met inventieve oplossingen bieden hun dienstverlening online aan. Spelen de “grootbanken” hier op in?

Ben jij die adviseur die de advieskracht wil uitbreiden? Dan ben je van harte welkom op ons event!

Samen met IBD (Intermediaire Businessdesk Nederland), Woonfonds , ABN AMRO en Domivest hebben we een event georganiseerd op 15 april 2019 te Zeist rondom Zakelijk (vast) Goed . Op dit event nemen we je mee in de wereld van zakelijk en belegd vastgoed.

Het Programma:

  • 10.00 uur Ontvangst
  • 10.30 uur Samenwerking IBD Nederland – Home Invest
  • 10.55 uur Woningverhuur voor particulieren – Woonfonds
  • 11.55 uur Hypothecaire financiering voor professionele partijen – Domivest
  • 12.30 uur Verzorgde lunch
  • 13.15 uur Commercieel vastgoed ABN AMRO
  • 14.15 uur Samenwerking en dienstverlening IBD Nederland
  • 14.30 uur Netwerkborrel

Wil je weten welke kansen dit biedt voor jouw bedrijf en verbreding van je dienstverlening? Meld je dan nu aan en schrijf je in via https://zakelijkvastgoed.woonfondsevent.nl/