Allianz

Non-NHG ook beschikbaar voor nieuwe klanten
Wij kunnen goed nieuws brengen: per vandaag breidt Allianz het hypotheekproduct verder uit. Vanaf nu kan Allianz ook non-NHG hypotheken aanbieden aan nieuwe klanten. Wij kunnen tot 100% Loan to Value verstrekken met een maximale financiering van 500.000 euro. Met name met onze lange rentevast periodes tot 80% LtV nemen wij een scherpe positie in.

 

Verhuizing en aflossing bestaande klanten aantrekkelijker                                  Naast het nieuwe aanbod, maakt Allianz het meeverhuizen van een hypotheek voor bestaande klanten aantrekkelijker. Ook zij kunnen hun historische lage rentes meenemen bij verhuizing naar een grotere woning.

Voor hypotheken buiten NHG van Allianz wordt bij het bereiken van een lagere risicoklasse door tussentijds aflossen de rente-opslag automatisch verlaagd. Ook kan voor alle hypotheken van Allianz 100% boetevrij worden afgelost uit eigen middelen.

De voorwaarden voor ons non-NHG kader zijn vrijwel gelijk aan het NHG kader, met een aantal uitzonderingen. arrangementskaart

Een compleet overzicht van onze hypotheekrentetarieven vindt u hier.

 

Ondernemers
Nog meer goed nieuws: weliswaar stelt Allianz onder NHG de inkomensverklaring voor ondernemers sinds 1 januari verplicht, maar volgen we ook het NHG beleid voor ondernemers die korter dan 3 jaar een onderneming hebben. Voor non-NHG blijft de eis dat ondernemers minimaal 3 jaar zelfstandige zijn en vindt de beoordeling plaats door ons eigen acceptatieteam.