Een goede dienstverlener vinden is niet altijd makkelijk. Advieskeuze.nl helpt consumenten bij deze keuze door de dienstverlening van advieskantoren inzichtelijk te maken. Enerzijds door relevante informatie over dienstverleners te tonen, anderzijds door klantreviews te verzamelen. Vanaf de oprichting in 2011 lag de focus op financieel advies. De komende jaren zal Advieskeuze.nl zich ook toeleggen op het inzichtelijk maken van andere dienstverleningssectoren.

Voor wie is Advieskeuze.nl interessant?
Op Advieskeuze.nl staan ruim 16.000 kantoren vermeld. Deze kantoren hebben allemaal een profielpagina op ons platform met bedrijfsinformatie, de medewerkers en reviews. Consumenten zoeken en vinden jouw kantoor rechtstreeks of via aanbieders. Consumenten kunnen selecteren op tarief, locatie, bereikbaarheid, webcamadvies , afstand. Consumenten kunnen voor jouw kantoor een review achterlaten. Deze review kan gaan over verschillende productgroepen. Wanneer jouw dienstverlening over een van deze productgroepen gaat, is het interessant om jouw profiel op Advieskeuze.nl te beheren. Tevens wordt u in eerder Google gevonden indien u uw kantoorprofiel heeft bijgewerkt en meerdere reviews heeft.

Samenwerking met Home Invest
Home Invest en Advieskeuze.nl hebben de samenwerking uitgebreid, waarbij de samenwerkende kantoren met het Home Invest XL pakket het gecheckt-stempel van Advieskeuze.nl ontvangen (t.w.v. € 100,- per jaar).

Belangrijk is dat er 5 reviews per jaar zijn en het kantoorprofiel is ingevuld. Advieskeuze.nl en Home Invest hechten veel waarde aan betrouwbare informatie. De gecheckt-stempel is de manier om dit te garanderen. Als het “gecheckt door Advieskeuze.nl”-logo bij het zoekresultaat staat, dan zijn alle belangrijke gegevens gecontroleerd.

Wat is er gecontroleerd?

  • Alle tariefinformatie
  • Dienstverleningsdocument
  • Openingstijden
  • Website
  • KVK registratie

Bent u nog geen Home Invest XL relatie? neem dan contact met ons op voor meer informatie en vraag naar de voorwaarden.