Uitnodiging workshop arbeidsongeschiktheid samen met Rob Timmermans en Home Invest

Hoe ga jij om met arbeidsongeschiktheid in je hypotheekadvies? En ken je de Hypotheek Aflos Verzekering van BNP Paribas Cardif al? Deze verzekering lost de top van de hypotheek af als je klant arbeidsongeschikt raakt. De Hypotheek Aflos Verzekering is eenvoudig, duidelijk en betaalbaar. Maar hoe werkt de verzekering? En op welke manier kun jij er iets mee in je advies?

Workshop arbeidsongeschiktheid in het hypotheekadvies

Wij organiseren regelmatig workshops over arbeidsongeschiktheid in het hypotheekadvies. Tijdens deze workshop staan het risico op arbeidsongeschiktheid en de Hypotheek Aflos Verzekering centraal. Hoe groot is het risico op arbeidsongeschiktheid nu eigenlijk? Hoe ga je om met arbeidsongeschiktheid in het adviesrapport? En wat zijn de voordelen van een eenmalige aflossing op de hypotheek bij arbeidsongeschiktheid? Deze vraagstukken passeren tijdens de workshop de revue. Rob Timmermans zal u dit met praktijkvoorbeelden toelichten.

Meld je aan voor de workshop

De eerstvolgende sessie bij jou in de buurt vindt plaats op 4 februari van 9.30 tot 12.00 uur bij Van der Valk Vught en 11 februari van 12:30 tot 16:00 uur bij Van der Valk Amersfoort. Een lunch is voor u geregeld.

Komt deze datum je niet goed uit? Vraag dan naar de data voor de andere workshops. Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@homeinvest.nl. Geef aan wie van jouw kantoor aanwezig zijn (inclusief e-mailadressen) en naar welke workshop (4 Vught of 11 februari Amersfoort) je wilt gaan. Vooraf ontvang je een bevestiging met aanvullende informatie.

Let op: Cardif stelt deze workshop ter beschikking van de Home Invest XL formule. Bij Home Invest XL kunt u rechtstreeks via uw software aanvragen of uw eigen extranet bij Cardif en betaalt u geen kosten voor een aanvraag/dossier. Heeft u nog geen Home Invest XL, kom dan naar de workshop en meld u vervolgens aan.

Meer informatie zie ook: Cardif Aflosverzekering