NIBC

NIBC Direct introduceert hypotheek voor expats

 

Vanaf heden biedt NIBC Direct ook een hypotheekoplossing voor expats in Nederland! Een hypotheek is mogelijk met en zonder NHG en vanaf een woon- en werkperiode in Nederland van zes maanden. Expats kunnen kiezen uit de NIBC Direct en de NIBC Direct Extra Hypotheek. Er geldt geen renteopslag, ook voor expats zijn onze scherpe rentetarieven gewoon van toepassing!
Een aantal kenmerken

  • mogelijk voor werknemers met een nationaliteit van binnen √©n buiten de Europese Unie (EER)
  • minimaal zes maanden wonen en werken in Nederland
  • er is sprake van een vast dienstverband
  • financiering tot maximaal 100% LTV voor werknemers met een nationaliteit van binnen de Europese Unie (EER). Voor werknemers met een nationaliteit van buiten de Europese Unie (EER) geldt een maximale LTV van 95% voor niet-NHG leningen (met NHG een maximale LTV van 100%)

 

 Productkaart