Per vrijdag 18 januari verhoogt ING de tarieven met de looptijden 1 tot en met 6 jaar voor alle producten. De tarieven van de overige looptijden wijzigen niet.

ING/NHG Standaard hypotheekrente voor alle productvormen

 

Rentevaste periode Wijziging
1, 2 en 3 jaar ING/NHG +/+ 0,10%
5 jaar ING/NHG +/+ 0,05%
6 jaar ING/NHG +/+ 0,02%

 

De rentewijziging gaat in op vrijdag 18 januari 2019. Wil je nog een bindend aanbod tegen de huidige rentepercentages? Dan ontvangen wij de aanvraag graag uiterlijk donderdag 17 januari voor 15:00 uur.

Met het aanvragen van een hypotheek reserveer je de gewenste rente voor de klant. Om deze rente vast te houden, heb je 5 werkdagen de tijd om alle benodigde documenten aan te leveren. De aanvraagdatum wordt hierbij als eerste werkdag gerekend.

 

Klik hier voor het volledige tarievenoverzicht.