De laatste dagen van de Heerlijke herfst hypotheekweken zijn aangebroken. Per vrijdag 30 november verhoogt ING de tarieven met de looptijden 15 en 20 jaar voor alle producten. De tarieven van de overige looptijden wijzigen niet.

 

ING/NHG Standaard hypotheekrente Annuïtair/Lineair/Aflossingsvrij

 

Rentevaste periode Wijziging
15 en 20 jaar ING/NHG +/+ 0,08%

 

Klik hier voor het volledige tarievenoverzicht.

De rentewijziging gaat in op vrijdag 30 november 2018. Wil je nog een bindend aanbod tegen de huidige rentepercentages? Dan ontvangen wij de aanvraag graag uiterlijk donderdag 29 november voor 16:00 uur.

Met het aanvragen van een hypotheek reserveer je de gewenste rente voor de klant. Om deze rente vast te houden, heb je 5 werkdagen de tijd om alle benodigde documenten aan te leveren. De aanvraagdatum wordt hierbij als eerste werkdag gerekend.