Met het aanbod van ABN AMRO Bank heeft Home Invest het hypotheek assortiment stevig uitgebreid. Voor maatwerk en zelfstandigen, is ABN AMRO de partner waar de hypotheekadviseur behoefte aan heeft. ABN AMRO wil zich graag profileren als “bespreekbank”. Daarbuiten biedt ABN AMRO scherpe rentes voor klanten met een betaalpakket. In de nieuwbouw hanteert men een duurzaamheidskorting van 0,2% en is men een van de scherpste in de markt . Als een van de weinige banken heeft ABN AMRO arrangementen voor medewerkers van een groot aantal landelijk werkende bedrijven. Dat is goed nieuws voor u!  In samenwerking met Home Invest heeft u er een solide en veelzijdige hypotheekpartner bij.


ABN AMRO
ABN AMRO is diepgeworteld in de maatschappijen zet zich in voor een stabiele markt. Daarbij streeft zij er naar om een leidende rol te hebben in de het verduurzamen van bebouwd Nederland.  Zij investeren continu in een bestendige toekomst voor klanten, werknemers, aandeelhouders, de omgeving en de maatschappij als geheel.

 

Sterke en bijzondere productkenmerken
Home Invest zorgt voor diversiteit in het aanbod van geldverstrekkers. Iedere geldverstrekker heeft zijn specialiteit in producten en doelgroepen.  Een aantal voorbeelden waar ABN AMRO zich in onderscheidt;

 

Zelfstandigen
Met behulp van de BZI tool (Beoordeling Zakelijk Inkomen) is er al een financiering mogelijk voor zelfstandigen die slechts over een boekjaar beschikken. Ruime kennis en ervaring in het accepteren van expats, medici en vrije beroepen. De sport en entertainmentdesk heeft zich een toonaangevende positie verworven als het gaat om het begeleiden van deze doelgroep.


Huisbankkorting
Voor klanten die beschikken over (of kiezen voor) een betaalpakket bij ABN AMRO geldt een korting van 0,2% op de hypotheekrente. Uiteraard dient het inkomen op deze rekening binnen te komen.
Maak je gebruik van Adviesbox? Klik hier


Duurzaamheidskorting
Bij het aankopen van een nieuwbouwwoning ontvangt men 0,2% rentekorting.  De duurzaamheidskorting is te combineren met de huisbankkorting. Klik hier voor de voorwaarden.


Werknemersarrangement
Een extra korting van 0,1% voor de klant die werkzaam is bij een bedrijf of organisatie waarmee dit arrangement is afgesloten.  Een van de bedrijven waar een arrangement is afgesloten is KPN, Post.nl en de nationale politie. Deze korting is niet te combineren met en de huisbankkorting en de duurzaamheidskorting. De maximale korting bedraagt namelijk 0,4%.

 

Flexibiliteit met rentebedenktijd
Binnen de rentebedenktijd kunnen klanten op elk gewenst moment kosteloos opnieuw de rente vastzetten. De klant kan gelijk starten met 2 jaar rentebedenktijd in de 2-jaars rentevaste periode. Of eindigen met 2 jaar rentebedenktijd in de rentevaste perioden 3, 7, 12 en 17 jaar. Dit biedt klanten de flexibiliteit om in te kunnen spelen op de persoonlijke situatie van dat moment. Bovendien kun jij klanten begeleiden in hun keuze, zowel bij aanvang als gedurende de rentevaste periode.

 

Voorwaarden
Via ABN AMRO werken wij met 1 agentschapsnummer op Home Invest. Om deze reden kunnen wij een adviesrapport opvragen om de aanvraag te toetsen met het gegeven advies. Graag verzoeken wij u separaat het adviesrapport bij ons in te dienen tezamen met het getekende renteaanbod.

 

Huidige tarievenoverzicht

De productkaart en voorwaarden vindt je hier.