NIBC Direct vernieuwt haar hypotheekproducten! Een offerteduur van in totaal 12 maanden, 100% vergoedingsvrij aflossen uit eigen middelen en maatwerk bij oversluiten. Vanaf vandaag is dat én meer allemaal mogelijk met de vernieuwde NIBC Direct Extra Hypotheek!

Voor wie?

  • De NIBC Direct Extra Hypotheek is de ideale hypotheek voor klanten die een nieuwbouwwoning hebben gekocht of een bestaande woning met een langere opleveringstermijn. Het renteaanbod is 6 maanden geldig en kan worden verlengd met nog eens 6 maanden. En wat dacht u van een bouwdepot van 12 (bestaande bouw) en 24 maanden (nieuwbouw) met een rentevergoeding gelijk aan de hypotheekrente. De declaraties dient de klant zelf eenvoudig in via onze bouwdepot app. Hier hoeft u niets voor te doen.
  • Heeft de klant vermogen of verwacht hij in de toekomst een schenking of erfenis? Aflossen is geen probleem bij de NIBC Direct Extra Hypotheek. De klant mag uit eigen middelen zijn volledige hypotheek vergoedingsvrij aflossen.
  • Bestaande én nieuwe klanten die willen oversluiten naar lagere maandlasten maar als gevolg van de strengere normen het hypotheekbedrag niet meer kunnen lenen, komen hier misschien tóch voor in aanmerking met de NIBC Direct Extra Hypotheek. Bekijk de voorwaarden voor maatwerk bij oversluiten.

 

Andere voordelen voor uw klanten op een rij:

  • Direct automatische renteaanpassing bij daling risicoklasse door aflossing
  • Gratis bankgarantie
  • Rentevaste periodes tot 20 jaar
  • Vergoedingsvrij aflossen 20% per jaar
  • Geen kosten tijdens de looptijd voor omzetting van aflosvorm en ontslag uit hoofdelijke aansprakelijkheid

 

Wijzigingen NIBC Direct Hypotheek

Met de introductie van de nieuwe NIBC Direct Extra Hypotheek wijzigt er ook iets aan de NIBC Direct Hypotheek:

Restschuld- en onderwaterhypotheek
Een restschuld- of onderwaterhypotheek is alleen mogelijk met een NIBC Direct Extra Hypotheek. Voor bestaande klanten verandert er niets, zij blijven met deze hypotheekvorm wel in het NIBC Direct product.

Kosten tijdens de looptijd
We (NIBC) rekenen 200 euro aan administratiekosten als klanten de aflosvorm willen omzetten en/of ontslag uit hoofdelijke aansprakelijkheid willen doorvoeren.

 

Via de link vindt u nieuwe productkaarten zodat u alles rustig na kunt lezen.