We hebben u weer goed nieuws te vertellen: Per vandaag kunt u via onze samenwerking met FlexFront 2 nieuwe aanbieders MUNT en Vista aanvragen, zodra uw agentschap is ingeregeld. Het Nationaal Hypotheek Loket heeft de volmachten om deze aanbieders te verwerken.

Strategische samenwerking
Zowel Home Invest als FlexFront streven op een zelfde wijze naar optimalisering van kwaliteit en het ontzorgen van de onafhankelijke adviseur. We zullen daarom samen optrekken om u verder te helpen in de optimale klantbediening. Daarnaast biedt onze samenwerking een grotere slagkracht in het faciliteren van middelen die de aanleverkwaliteit kan verbeteren en een grotere efficiëntie in het acceptatieproces bewerkstelligt. Uiteraard met als doel om, samen met u, de consument nog beter en sneller te bedienen. Op ons nieuwe systeem FAST hebben we al veel positieve reacties ontvangen.

Door deze samenwerking combineren we bovendien het vakspecialisme per geldverstrekker. Op die manier kunnen wij uw onafhankelijkheid ondersteunen en waarborgen.

Breed aanbod
Het Home Invest assortiment biedt u nu via FlexFront, een compleet assortiment geldverstrekkers inclusief MUNT en Vista.
Sinds kort was het al uitgebreid met Colibri Hypotheken en Argenta.

Wat betekent dit voor u?
Door de samenwerking tussen Home Invest en FlexFront heeft u nu toegang tot praktisch de hele markt en is een aanstelling bij een andere serviceprovider niet meer nodig. U kunt alles via Home Invest aanvragen. In FAST kunt u alle dossiers inzien en alle geldverstrekkers aanvragen via HDN. Makkelijker kunnen we het u niet maken.

In FAST zijn alle geldverstrekkers toegevoegd en u kunt deze geldverstrekkers aanvragen vanaf het moment dat u dit aan ons kenbaar maakt. U krijgt van ons deskaccountmanagement een signaal als voor u de aanstellingsprocedure voor een geldverstrekkers is afgerond. Vraag vandaag nog een aanstelling aan voor MUNT en Vista via info@homeinvest.nl. U ontvangt van ons een aanstellingsformulier.

  • U kunt iedere aanvraag indienen via HDN.
  • De aanvraag ontvangen wij in FAST.
  • U ontvangt het rente-aanbod/stukkenlijst in FAST, zoals u van ons gewend bent.
  • U uploadt de gewenste stukken in FAST.
  • Alle dossiercommunicatie verloopt via FAST (of telefonisch).

Facturatie
Wanneer u een aanvraag indient voor een van deze aanvullende geldverstrekkers betaalt u via het dossierprijssysteem zoals u van ons gewend bent. Let op > De jaarlijkse bijdrage van € 100 het Basispakket is hiermee te vervallen en is uw aanstelling dus kostenloos! ! U kunt natuurlijk altijd overstappen naar onze formule Home Invest XL met een dossierprijs van € 175.

 

Binnenkort weer Levenaanvragen via HDN bij Home Invest
Binnenkort kunt u weer uw levenaanvragen via HDN bij ons indienen. Wij werken achter de schermen aan de technische inregeling die het mogelijk maakt dat u dit via FAST kunt gaan aanvragen. Het betreft de volgende maatschappijen:
Aegon, Allianz, a.s.r., BNP Paribas Cardif, Callas, Dazure, Delta Lloyd, Florius, Nationale Nederlanden, Reaal en Scildon.