Conneqt introduceert met trots Robuust Hypotheken!

Toegankelijk en compleet
Robuust Hypotheken heeft een compleet palet aan productvoorwaarden waarmee uw klanten gedurende de looptijd van de hypotheek een perfect-fit geboden wordt. De hypotheek heeft producteigenschappen die voor starters, zelfstandigen, doorstromers en oversluiters gunstig uitpakken.

 

Sterk geregeld, belangrijke voorwaarden

 • Ruime en heldere voorwaarden
 • Loondienst, flexwerkers en zelfstandigen vanaf 1 jaar
 • Hypotheken met NHG en niet-NHG
 • 10 risicoklassen mét automatische risicoklassedaling
 • 31 rentevastperiodes (inclusief variabel)
 • Perspectiefverklaring mogelijk
 • Nieuwbouw (6 + 6 mnd geldig) en bestaande bouw (3 + 3 mnd geldig)
 • Bereidstellingsprovisie alleen bij nieuwbouw
 • 100% vergoedingsvrij aflossen met eigen middelen
 • Snel en betrouwbaar acceptatieproces en inzicht via Robuust Track
 • Energiebespaarbudget mogelijk
 • Geen taxatie nodig bij oversluiten onder 90% marktwaarde

 

Voor nu en later
Robuust heeft voor elke klant iets te bieden, of het nou om prijs of proces gaat. En speciaal voor de introductie zijn bepaalde tarieven extra scherp geprijsd. Dat is prettig voor nu…en later! Bijvoorbeeld:

 

starters

Voor starters is Robuust Hypotheken een uitstekende keus!
Want met bijvoorbeeld de perspectiefverklaring, ruimere voorwaarden voor flexwerkers en een volledig digitaal bouwdepotproces (met maar 3 rubrieken) heeft u meteen zaken in handen die het de starter makkelijk maakt. En de rente is ook nog een scherp.

Wat dacht u van bijvoorbeeld 15 jaar vast 2,15% met NHG? Daar wordt de starter vast heel blij van!

 

…en  doorstromers

Ook voor doorstromers heeft Robuust Hypotheken genoeg in huis. Zo is er momenteel geen oplsag voor aflossingsvrij, geen orv verplichting en is er een overbrugging voor een niet verkocht onderpand. En ook hier hebben we hele interessante rentes.

Een greep uit de rentelijst:  20 jaar vast <100% MW tegen 2,75% of 15 jaar vast <90% MW tegen 2,45% (aflossingsvrij)

 

Downloads
Rentetarieven

 

Over Robuust
Robuust Hypotheken is er voor nu en straks, dat is ons uitgangspunt. Initiatiefnemer is Blauwtrust groep (Quion, De Hypotheker, DMPM en Conneqt Mortgage Distribution). DMPM is als portefeuillemanager verantwoordelijk voor de regie en uitvoering van Robuust Hypotheken. Aegon is verantwoordelijk voor de financiering van het hypotheekmandaat, waarmee bestendige funding gewaarborgd is. Robuust vindt het belangrijk dat consumenten goed advies krijgen. De Robuust Hypotheek kan dus niet zonder advies afgesloten worden.