Eerder deze maand heeft u een belangrijke e-mail van ons ontvangen over onze voorbereidingen op de Brexit. In deze e-mail hebben we u laten weten dat we een tijdelijke maatregel moeten nemen: onze hypotheekaanbiedingen zijn vanaf 1 oktober 2018 drie maanden geldig en kunnen niet met drie maanden worden verlengd. We hebben goed nieuws. Deze tijdelijke maatregel loopt op 22 oktober 2018 af omdat we dan starten met het uitbrengen van onze hypotheekaanbiedingen via de nieuwe entiteit Lloyds Hypotheken B.V.

 

Waarom is het verlengen van de geldigheidsduur tijdelijk niet mogelijk?
Op dit moment worden onze hypotheekaanbiedingen uitgebracht door Bank of Scotland plc onder de handelsnaam Lloyds Bank. Omdat het Europees paspoort van Bank of Scotland plc door de Brexit komt te vervallen, moeten hypotheekaanbiedingen die worden uitgebracht door Bank of Scotland plc voor maart 2019 passeren. Daarom kunnen we vanaf 1 oktober 2018 tijdelijk geen nieuwe hypotheekaanbiedingen uitbrengen die kunnen worden verlengd en is de geldigheid beperkt tot drie maanden.

 

Vanaf 22 oktober 2018 hypotheekaanbiedingen via Lloyds Hypotheken B.V.
Tot en met 21 oktober 2018 ontvangt u onze hypotheekaanbiedingen nog van Bank of Scotland plc. Vanaf 22 oktober 2018 brengen we onze hypotheekaanbiedingen uit via de nieuwe entiteit Lloyds Hypotheken B.V. Vanaf die datum kunnen onze hypotheekaanbiedingen weer met drie maanden worden verlengd tot een maximale geldigheidsduur van zes maanden. Alle op 21 oktober 2018 lopende hypotheekaanbiedingen worden nog afgehandeld door Bank of Scotland plc.