Rentemix Hypotrust Comfort Hypotheek 

Wij informeerden u al dat de Comfort Hypotheek voor uw klant op 15 punten is verbeterd. Maar omdat details het verschil maken hebben we er nog één aan toegevoegd.

Rentemix
Het is voor uw klant nu mogelijk om bij renteherziening, een verhoging van de hypotheek of bij het meenemen van de rente zelf te kiezen welke rentevast periode(s) hij, of zij kiest. Hierdoor kunt u de hypotheek tijdens de looptijd beter laten aansluiten op de behoeftes van uw klanten.

Bij de aanvraag voor de eerste hypotheek moeten alle rentevaste periodes wel aan elkaar gelijk zijn. Dit geldt alleen bij de Hypotrust Comfort Hypotheek.

De verruimde keuzemogelijkheden zijn voor uw klant 3 maanden voor het vervallen van de rentevaste periode zichtbaar in de portal van Hypotrust. Zo wordt de keuze ruimer en de afhandeling ook nog eens makkelijker!

 

Oversluiten: bespaar flink en sluit over in 2018

Huizenbezitters met een middeninkomen en een hoge hypotheekrente kunnen er goed aan doen dit jaar nog hun hypotheek over te sluiten. In 2019 gaat de belastingschijf voor deze groep van 40,85% naar 38,10%. Dat betekent dat de kosten voor een vergoeding dit jaar nog tegen het hogere tarief van 40,85% afgetrokken kunnen worden. Vanaf 1 januari 2019 wordt dat 38,10%.

 

Blog Prinsjesdag: de plannen voor woningbezitters

Vorige week heeft het kabinet tijdens Prinsjesdag de plannen voor 2019 in de Miljoenennota op een rijtje gezet. Hypotrust zet in een blog uiteen wat de plannen voor (toekomstige) huizenbezitters betekenen. Lees het in deze blog.