We hebben u goed nieuws te vertellen: Per vandaag is de strategische samenwerking tussen Home Invest en FlexFront Groep een feit.

 

Strategische samenwerking
Zowel Home Invest als Flex Front streven op een zelfde wijze naar optimalisering van kwaliteit en het ontzorgen van de onafhankelijke adviseur. We zullen daarom samen optrekken om u verder te helpen in de optimale klantbediening. Daarnaast biedt onze samenwerking een grotere slagkracht in het faciliteren van middelen die de aanleverkwaliteit kan verbeteren en een grotere efficiëntie in het acceptatieproces bewerkstelligt. Uiteraard met als doel om, samen met u, de consument nog beter en sneller te bedienen. Op ons nieuwe systeem FAST hebben we al veel positieve reacties ontvangen.

Door deze samenwerking combineren we bovendien het vakspecialisme per geldverstrekker. Op die manier kunnen wij uw onafhankelijkheid ondersteunen en waarborgen.

 

Breed aanbod
Het Home Invest assortiment zal binnenkort worden uitgebreid met Munt en Vista. Sinds kort was het al uitgebreid met Colibri Hypotheken en Argenta.

 

Wat betekent dit voor u?
Door deze strategische samenwerking heeft u nu toegang tot praktisch de hele markt en is een aanstelling bij een andere serviceprovider niet meer nodig. U kunt alles via Home Invest aanvragen.

In FAST zijn alle geldverstrekkers toegevoegd en u kunt deze geldverstrekkers aanvragen vanaf het moment dat u dit aan ons kenbaar maakt. U krijgt van ons deskaccountmanagement een signaal als voor u de aanstellingsprocedure voor een geldverstrekkers is afgerond.

  • U kunt iedere aanvraag indienen via HDN.
  • De aanvraag ontvangen wij in FAST.
  • Home Invest maakt het rente-aanbod/stukkenlijst aan. U hoeft hier niets in te doen.
  • U ontvangt het rente-aanbod/stukkenlijst in FAST, zoals u van ons gewend bent.
  • U uploadt de gewenste stukken in FAST.
  • Home Invest verzorgt de technische acceptatie (acceptatie op vormvereisten).
  • Alle dossiercommunicatie verloopt via FAST (of telefonisch via het Home Invest acceptatieteam).

 

Facturatie
Wanneer u een aanvraag indient voor een van deze aanvullende geldverstrekkers betaalt u via het dossierprijssysteem zoals u van ons gewend bent.

 

Binnenkort weer Levenaanvragen via HDN bij Home Invest
Binnenkort kunt u weer uw levenaanvragen via HDN bij ons indienen. Wij werken achter de schermen aan de technische inregeling die het mogelijk maakt dat u dit via FAST kunt gaan aanvragen. Het betreft de volgende maatschappijen:
Aegon, Allianz, a.s.r., BNP Paribas Cardif, Callas, Dazure, Delta Lloyd, Florius, Nationale Nederlanden, Reaal en Scildon.