Wie zich wil onderscheiden als hypotheekadviseur, neemt verduurzaming mee in het advies. Je helpt je klant aan lagere energielasten, meer wooncomfort en een bijdrage te leveren aan een beter klimaat. Gewoon vanuit zijn luie stoel. Het moment van aankoop, verbouw of oversluiten is daarvoor hét uitgelezen moment, en bovendien zijn hypotheekrentepercentages vaak voordeliger dan die van groene leningen. Maar de huizenkoper heeft veel aan zijn hoofd.

Duurzaamheid lijkt voor veel klanten te ingewikkeld of te duur, maar dat hoeft niet zo te zijn. Jouw advies is daarbij van onschatbare waarde. Jij hebt het totaaloverzicht en weet hoe de klant het best geholpen is. We willen het voor jou dan ook zo makkelijk mogelijk maken om duurzaamheid te adviseren. Hoe doen we dat? Door jou snel een overzicht te geven van wat jouw klant aan voorzieningen kan treffen, wat het kost en of hij kan lenen om zijn huis te verduurzamen. Dat maakt onze propositie uniek.

Waarom bijBouwe:

  • Financieren van verduurzaming eenvoudig gemaakt
  • Scherpe rente
  • Geen opslag voor aflossingsvrije hypotheken
  • Snelle verwerkingstijden

Een groene daad willen wij groen belonen. Daarom ontvangen de eerste 20 nieuwe bijBouwe klanten die verduurzaming in de aanvraag opnemen een Solar Sunflower (t.w.v. € 41,75), een oplader op zonne-energie die krachtig genoeg is om je smartphone duurzaam op te laden.

Benieuwd hoe verduurzaming werkt? Ga naar bijbouwe.nl/adviseurs/duurzaamheid