Per donderdag 19 juli verlaagt IQWOON haar rentes:

Renteblad IQWOON

 

 

Allianz verlaagt bijna alle rentevastperiodes
De zomervakantie is aangebroken, maar toch zit Allianz niet stil. Allianz verlaagt donderdag 19 juli de rentes van bijna alle rentevastperiodes. Houdt u wel rekening met langere doorlooptijden veroorzaakt door onze gewilde rentes en de lagere bezetting op de acceptatieafdeling in de zomervakantie. U kunt ons helpen door dossiers in 1x correct aan te leveren (eventueel zonder taxatierapport) en pas te bellen voor een statusvraag als de verwerkingstermijnen die we hieronder aangeven, zijn verstreken.

Voor overbruggingsleningen is de rente 3%.

Verwerkingstermijnen
Onderstaand onze verwachte acceptatietermijnen komende weken.

 Aanlevering  Offerte  Acceptatie  Passeren
 1x compleet via HDN  1/2 werkdagen 4/5 werkdagen  2 werkdagen
 via HDN  1/2 werkdagen 6/7 werkdagen  2 werkdagen
 Overig  N.V.T. 7/8 werkdagen  2 werkdagen

 

Perspectiefverklaring
Mocht u het gemist hebben: Allianz accepteert sinds kort de perspectiefverklaring voor flexwerkers. Kijk op de website van NHG en Stichting Perspectiefverklaring voor meer informatie en een register met aangesloten uitzendbureaus.