Afgelopen periode zijn we druk bezig geweest onze dienstverlening te verbeteren en ons aanbod voor u uit te breiden. Vanaf heden kunt u gebruik maken van het verwerkingssysteem FAST, winnaar van de Gouden Lotus Award 2018.

Uw klant is gebaat bij kwalitatief advies en uw advies wordt optimaal ondersteund door een efficiënt acceptatieproces. Het stelt u in staat elk dossier optimaal te volgen en verschaft u bovendien informatie waardoor het acceptatieproces wordt geoptimaliseerd. Een juist gebruik van FAST zorgt voor een substantiële tijdswinst waardoor uw klant sneller antwoord krijgt.

Graag verzoeken wij in verband met de omzetting naar het nieuwe systeem FAST rekening te houden met onderstaande:

  1. U kunt vanuit het systeem mailen met onze acceptanten, zodat er geen berichten via internet gaan (AVG). Echter deze mailfunctie zal in de loop van komende week beschikbaar zijn. Wij zullen u via een nieuwsbrief op de hoogte brengen zodra het operationeel is.
  2. Wanneer u documenten via het extranet gaat uploaden krijgen wij daar pas een melding van zodra het dossier compleet is. Echter wilt u direct geüploade documenten laten beoordelen, verzoeken wij u ons een mail te sturen met klantnaam en de tekst : “stukken geupload”

U kunt gebruik maken van FAST door in te loggen via onze website inloggen via “inlog adviseurs” (rechtsboven op de homepage). Uw inlognaam en wachtwoord ontvangt u separaat per mail.

Wij adviseren u om direct, nadat u bent ingelogd, uw wachtwoord te wijzigen. U leest hierover meer in de handleiding, óók als u voor andere medewerkers/adviseurs een inlog wenst.

Tip: Beste perfomance voor FAST is gebruik te maken van webbrowser Google Chrome.

handleiding FAST