Allianz accepteert nu ook de perspectiefverklaring
Vanaf 4 juli 2018 accepteert Allianz de perspectiefverklaring voor flexwerkers. Met de perspectiefverklaring kunnen uitzendkrachten eerder in aanmerking komen voor een lening, omdat het huidige inkomen mag worden meegenomen. Kijk op de NHG site of de Stichting Perspectiefverklaring voor meer informatie en aangesloten uitzendbureaus.

Energiebesparende voorzieningen en marktwaarde na verbouw
NHG accepteert 2 manieren in de berekening van de verstrekking bij energiebesparende maatregelen en een reguliere verbouwing, namelijk:
1. Marktwaarde na verbouw met reguliere verbouwing (ex EBV) + EBV (in het taxatierapport zijn de EBV dus niet opgenomen in de marktwaarde na verbouw);
2. Marktwaarde na verbouw met reguliere verbouw inclusief EBV (in het taxatierapport zijn de EBV wel opgenomen in de marktwaarde na verbouw)

Momenteel wordt alleen manier 2 technisch ondersteund door NHG, waardoor we alleen manier 2 kunnen aanbieden. Zodra manier 1 ook beschikbaar is in onze systemen, brengen wij u uiteraard op de hoogte. Tot die tijd vragen wij uw begrip voor deze situatie.

 

Verwerkingstermijnen

 Aanlevering  Offerte  Acceptatie  Passeren
 1x compleet via HDN  1/2 werkdagen 4/5 werkdagen  2 werkdagen
 via HDN  1/2 werkdagen 5/6 werkdagen  2 werkdagen
 Overig  N.V.T. 8/9 werkdagen  2 werkdagen

 

Hypotheekwijzer en Arrangementskaart
Hier vindt u de laatste versie van onze  hypotheekwijzer en onze  arrangementskaart.