Langere verwerkingstijden
Steeds meer klanten weten de aantrekkelijke Allianz Hypotheek te vinden. Helaas zijn hier de verwerkingstijden door opgelopen. Hieronder vindt u een actueel overzicht van onze huidige verwerkingstijden.

Verzendwijze  Aanvragen  Accepteren  Passeren
In 1 x compleet via  HDN   1 tot 2 werkdagen  4 tot 5 werkdagen  2 werkdagen
HDN  1 tot 2 werkdagen  6 tot 7 werkdagen  2 werkdagen
Overig  n.v.t.  8 tot 9 werkdagen  2 werkdagen


Voor aanvragen/stukken aangeleverd na 16.00 uur begint de telling pas de volgende werkdag.

 

First Time Right 
Tijdens deze drukte is het des te belangrijker stukken correct aan te leveren. U kunt First Time Right (FTR) dossiers bevorderen door de gestelde eisen aan dossierstukken te raadplegen in de hypotheekwijzer.
Op onze arrangementskaart vindt u snel al onze uitzonderingen.

 

Op 4 juni (te Amersfoort) geven we samen met Allianz nogmaals een workshop van ongeveer 2 uur van 13.00 uur tot 15.00 uur. Tevens zullen we u een update geven van de AVG.  Meld u nu aan voor 1 van de info sessies en dien uw aanvragen voor Allianz bij ons in.