Het vele nieuws en de enorme hoeveelheden bepalingen waar u mee om de oren wordt geslagen bij de naderende invoering van de AVG, kan een intimiderende werking hebben. De kop in het zand steken helpt niet, Bureau DFO en Home Invest wel!

Met een abonnement op de nieuwe AVG Privacy Portal heeft u met het hele kantoor toegang tot een schat aan informatie, beschikt u over modeldocumenten die u eenvoudig kunt aanpassen en blijft u bijna een jaar lang op de hoogte ook van alle ontwikkelingen ná 25 mei!

Neem dus gauw een kijkje op de Privacy Portal en u kunt meteen aan de slag. Hieronder een greep uit het aanbod van documenten en stukken op de Portal; checklist AVG, verwerkersovereenkomst, dienstenwijzer, Privacyverklaring, digitale gedragscode voor personeel, arbeidsovereenkomst met privacy passage, model register verwerking persoonsgegevens, en nog veel meer…

Liever toch nog wat extra uitleg bij alle do’s en don’ts die de invoering van de AVG met zich meebrengt? Geen probleem. Wij hebben diverse workshops ontwikkeld die worden gehouden op diverse locaties in het land.

Ook Home Invest heeft een voorbeeld verwerkersovereenkomst voor u als kantoor als u lid wordt van de OVFD. . U ontvangt komende dagen de verwerkersovereenkomst van Home Invest. Interesse ? neem dan nu contact met ons op.