ING accepteert de Groninger Akte!
Goed nieuws! Vanaf nu kun je bij ING ook een hypotheekaanbod krijgen als er opschortende en/of ontbindende voorwaarden in de koopovereenkomst van toepassing zijn. Dit wordt ook wel de ‘Groninger Akte’ genoemd. De Groninger Akte wordt regelmatig toegepast bij nieuwbouw, maar kan ook bij bestaande bouw voorkomen.

Wat betekent dit?
Voor het passeren van de hypotheekakte moet de koop uiteraard onherroepelijk zijn en dienen de opschortende en/of ontbindende voorwaarden te zijn verlopen. Met deze verruiming kun je jouw klanten nog beter helpen om hun woonwensen te realiseren.

Deze wijziging betekent ook een verandering in het acceptatiebeleid. Deze wordt met de volgende publicatie van het acceptatiebeleid meegenomen. Vooruitlopend hierop kun je al per direct van deze verruiming gebruik maken.

 

Profiteer nog tot 18 mei van onze scherpe tarieven tijdens de Groener gras actieweken!
De actieweken lopen nog tot 18 mei 2018, dus nog meer van jouw klanten kunnen hiervan profiteren. Help jouw klanten vooruit met een ING hypotheek: een lage rente én uitstekende voorwaarden.

Wat houdt de actie ook alweer in?
We bieden tijdelijk een heel scherp tarief op de 20-jaars hypotheekrente en ’12 jaar vast voor de prijs van 10 jaar vast’ voor Annuïteitenhypotheken en Lineaire hypotheken.