Home Invest is genomineerd voor de Gouden Lotus Award.

Dankzij uw inbreng en behoefte hebben we dit jaar een aantal nieuwe geldverstrekkers kunnen toevoegen; Allianz, Merius, binnenkort Argenta en 2 nieuwe geldverstrekkers. Verder kunt u gebruik maken de Business Solutions van Treso met CRM, websites , nieuwsbrieven voor uw klanten, execution only websites voor schadeverzekeringen en binnenkort hypotheken.

De Gouden Lotus Awards Hypotheekmarkt is een initiatief van het vakblad InFinance en Hypotheek Business Club en worden jaarlijks uitgereikt. U kunt op ons stemmen via de website van Infinance.

Graag attenderen wij u nog op de informatiedagen 30 april te Eindhoven en 7 mei te Amersfoort van 13 tot 15 uur voor de Home Invest XL formule en de Allianz producten Hypotheek en ORV. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Meld u aan. U heeft na de infodagen direct toegang tot het laagste NHG tarief!