Generali en a.s.r bundelen de krachten voor overlijdensrisicoverzekeringen en gaan samen verder onder de vertrouwde naam a.s.r.

Generali ORV stopt
Het is daarom vanaf 25 maart 2018 niet meer mogelijk een premie te berekenen of een offerte Generali overlijdensrisicoverzekering af te geven voor een nieuwe relatie.

Tot en met 1 mei 2018 het is nog wel mogelijk om bestaande offertes aan te passen en in te dienen. Deze aanvragen handelen wij af op de manier zoals u van ons gewend bent.

Na 1 mei 2018 is het niet meer mogelijk om aanvragen in te dienen. Daaronder valt ook het fiatteren door een hoofdgebruiker van aanvragen van medewerkers en/of subagenten.

Hersteladvies blijft mogelijk
Het blijft uiteraard nog wel mogelijk om in het kader van Hersteladvies Beleggingsverzekering de overlijdensrisicodekking in een aparte overlijdensrisicoverzekering onder te brengen.

Bestaande polissen – geen wijziging
Voorlopig verandert er niets voor bestaande klanten met een overlijdensrisicoverzekering.

 

A.s.r. heeft de propositie op een aantal punten verbeterd.

Het tarief is met ingang van 17 maart verlaagd. Met deze verlaging kunt u uw klant regelmatig een premie offreren die tot de scherpste in de markt behoort.

Voorbeeld

Gelijkblijvend
 

Verzekerde 30 jaar
Geen medeverzekerde
Niet-roker
Verzekerd kapitaal 150.000
Looptijd 25 jaar
Premie per maandTop 3:

1: ASR ORV
Nieuw tarief per 17-03-2018
2: Brand New Day
Overlijdensrisicoverzekering
3: Allianz ORV Verpand
HBO+ of Hoog inkomen

 

Naast de verlaging van het tarief zijn ook de voorwaarden op het gebied van medisch keuren verbeterd. Voortaan is het invullen van een standaard gezondheidsverklaring (van het Verbond van Verzekeraars) voldoende. Deze gezondheidsverklaring kan elektronisch worden ingevuld via een beveiligd internetportaal van Meditel. Uitsluitend bij een risicokapitaal van € 1.000.000,- of hoger is vooraf een (internisten)keuring vereist. Vanaf € 300.000 vinden steekproefsgewijs keuringen plaats.

 

Heeft u nog geen inlog? Neem dan even contact met ons op.