Allianz heeft in de laatste special item van Moneyview voor de eenjaars ORV premie 5 een sterren rating gekregen. Veel adviseurs zijn niet op de hoogte dat een eenjaarspremie van Allianz veruit het grootste gedeelte van de looptijd (veel) goedkoper is dan de nummer 1 in de markt met gelijkblijvende premie. Moneyview heeft dit in een vergelijking aangetoond.  

?node=crm.email.emailbox.content&email_id=3852684&path=1.2

 

Allianz eenjaars ORV is 24 van de 25 jaar voordeliger dan de goedkoopste aanbieder  
In het laatste Special Item  van MoneyView komt in een vergelijking tussen gelijkblijvende en eenjaarspremie dit opvallende resultaat naar voren.

Bij een ORV met eenjarig tarief is de premie jaarlijks vastgesteld op basis van de leeftijd van de verzekerde(n). De premie is aan het begin dus vaak flink lager dan bij een gelijkblijvende premie. Daarnaast bouwt een ORV met eenjarig tarief geen reservewaarde op. Ook dit is gunstig voor de premie. Voor klanten met een lineaire hypotheek die niet teveel voor hun financiële product willen betalen vormt het zelfs een ideale combinatie. Tegenover de dalende rentelast kan een stijgende premie prima passend zijn. De eenjaarsvariant van de Allianz ORV heeft dan ook niet voor niets een rating van 5 Moneyview sterren gekregen!

Vraag nu uw ORV aan via HDN (HDN nr 313235 SPN/Home Invest) bij Home Invest tot 1 maart zonder kosten en wij gaan binnenkort live met de Allianz Hypotheek. Klik hier voor meer informatie en premieberekening over de Allianz ORV