Per vrijdag 2 februari 2018 verhoogt ING de rente voor hypotheken met een rentevaste periode van 10 t/m 20 jaar met 0,05%. Deze verhoging geldt voor alle Schuld-Marktwaardeverhoudingen en hypotheekvormen.

ING/NHG Standaard hypotheekrente voor alle hypotheken:
 

Rentevaste periode Wijziging
10 t/m 20 jaar ING/NHG +/+ 0,05%

 

Stuur uw aanvraag op tijd in.
De rentewijziging gaat in op vrijdag 2 februari 2018. Wilt u nog een bindend aanbod tegen de huidige rentepercentages? Dan ontvangen wij uw aanvraag graag uiterlijk donderdag 1 februari 2018 voor 15:00 uur.

Met het aanvragen van een hypotheek reserveert u de gewenste rente voor uw klant. Om deze rente vast te houden, heeft u 5 werkdagen de tijd om alle benodigde documenten aan te leveren. De aanvraagdatum wordt hierbij als eerste werkdag gerekend.