Geen nieuwe aanvragen OK Hypotheek vanaf 1 januari 2018

 

Per 1 januari is het niet meer mogelijk om nieuwe aanvragen voor de OK Hypotheek voor uw klanten bij ons af te sluiten. Argenta, de geldverstrekker van de OK Hypotheek, verstrekt vanaf die datum uitsluitend nieuwe hypotheken onder eigen label.

Tot en met 31 december 2017 kunt u nieuwe aanvragen voor de OK Hypotheek bij ons indienen. Aanvragen die wij na deze datum ontvangen, worden niet meer in behandeling genomen.

Let op! De uiterlijke datum (eindejaar deadline) voor een hypotheek tegen de voorwaarden van 2017 is 14 december. Kijk voor alle informatie over de uiterste aanleverdata op de website.

Voor lopende OK Hypotheken verandert er niets
Onderhandse verhogingen, tweede hypotheken, verzoeken voor meeneem- en/of verhuisregeling, omzettingen of renteherziening voor bestaande OK Hypotheek leningen, worden op reguliere wijze, nu en in de toekomst, door Hypotrust verzorgd. Voor bestaande klanten en actief lopende acceptatiedossiers van de OK Hypotheek verandert er dus niets.