HOME INVEST is een samenwerking aangegaan met internet platform PensioenRust (www.pensioenrust.nl). Op dit moment is het informeren van de consument over de aflossingsvrije hypotheek uw zorgplicht en geeft uw klant Hypotheekrust! De samenwerking tussen HOME INVEST en PensioenRust betekent voor u een aanzienlijke korting op de licentieprijs en toegang tot demo’s.

PensioenRust is ontstaan vanuit KOK Advies en helpt adviseurs om ondernemers, particulieren en werknemers laagdrempelig, snel, betaalbaar én effectief financieel- en pensioeninzicht te bieden. Door gebruik te maken van DigiD laadt PensioenRust veel gegevens automatisch en krijgen u en uw klant snel inzicht.

Waarbij gebruikt u PensioenRust?

  • Snel bepalen betaalbaarheid aflossingsvrije hypotheek

Een aflossingsvrije hypotheek kan een risico zijn. Dit is een groeiend probleem volgens AFM, DNB en geldverstrekkers. Zie ook AM nieuwsbericht. Bepaal het snel zelf met PensioenRust en geef de klant het inzicht.

  • Snel inzicht in pensioen binnen abonnementsmodel

Om als adviseur te verschuiven van ‘product’ naar ‘dienst’ bijvoorbeeld door periodiek snel en effectief inzicht te geven in het toekomstig inkomen. Dit kunt u als extra toegevoegde waarde aanbieden aan bestaande relaties binnen een abonnementsmodel.

  • Tool bij pensioenaanvulling en lijfrente expiratie

Als basis voor snel inzicht en advies over pensioenaanvullingen en lijfrente expiraties voor DGA’s, ZZP’ers en particulieren.

Deze video geeft u in een paar minuten een goed beeld van PensioenRust:

Het geheel vrijblijvende voorstel:

  • Als HOME INVEST klant krijgt u 10% korting op de maandelijkse licentievergoeding. In plaats van Euro 50 per maand betaalt u Euro 45 excl. 21% BTW per maand voor PensioenRust. Daarnaast betaalt u per actieve klant Euro 10 excl. 21% BTW per jaar.
  • Eerste maand gratis
  • Geen lange contracten; dagelijks opzegbaar
  • Ondersteuning via demo’s, trainingen en Webinars

Hoe kunt u gebruikmaken van ons voorstel?

Waarschijnlijk wilt u PensioenRust graag een keer bekijken voordat u er zelf mee aan de slag gaat. Dat kan!

U kunt deelnemen aan een webinar/demo waarin u binnen een uur precies weet hoe PensioenRust aansluit op uw dienstverlening. Schrijf u hier alvast in voor een demosessie of webinar in de maanden januari en februari 2018. Wilt u direct aan de slag of een demo op afstand (via schermdelen), dan kunt u dit ook aangegeven!

Indien u van ons voorstel gebruikt wenst te maken, ontvangen wij graag uw aanmelding retour. PensioenRust neemt dan contact met u op over het activeren van uw account.

Wij vertrouwen erop u hiermee een passende aanbieding te doen. Voor vragen en/of opmerkingen staan we u graag te woord!

voorbeeld rapportage Hypotheekverslag PensioenRust_Aflossingsvrij_inzicht_rapport_v1[45201]

 

Home Invest