Welk aanbod van welke geldverstrekker is het beste voor uw klant? De medewerkers van onze voorbespreekdesk hebben veel ervaring met de acceptatie bij onze aanbieders. Ze puzzelen net zo lang totdat er een antwoord is waarmee u uw klant kunt helpen. Natuurlijk hopen we dat dit lukt met een aanbod via ons, maar we geven ook tips als het niet mogelijk is via ons. De klant staat is de belangrijkste in de keten.

Onze medewerkers op de voorbespreekdesk hebben jarenlange ervaring op acceptatie- en juridisch gebied. Ze helpen u graag. Tel 0478-533977 of per mail via info@homeinvest.nl

Home Invest is in het performance onderzoek van DFO beoordeeld met het hoogste gemiddelde cijfer (8,5) van alle Service Providers in Nederland. Hierop zijn wij trots en wij zijn altijd bezig met verbetering van onze dienstverlening. Wij zijn u dankbaar voor de goede beoordeling. Vooral onze voorbespreekdesk is benoemd als positieve ervaring.

Uit het onderzoek scoren we hoog op kennis van zaken (voorbespreken), snel antwoord op vragen, goede prijs kwaliteit verhouding en breed aanbod.

Mocht u vragen nog hebben voor onze voorbespreekdesk, neem dan contact met ons op of mail ons het voorlegformulier