In dit Hypotrust nieuwsbericht:

  • Vernieuwde productkaarten
  • Voorschot bij een bouwdepot
  • Verlaagde rentes Hypotrust

Vernieuwde productkaarten

Het productoverzicht van Hypotrust en IQWOON is gewijzigd. Ook hebben we de productkaart van de OK Hypotheek vernieuwd. Download ze hieronder.

Productoverzicht Hypotrust en IQWOON
Productkaart OK Hypotheek

Voorschot bij een bouwdepot

Het huis is gekocht, hypotheek en bouwdepot zijn afgesloten en de verbouwing gaat starten. Echter is het belangrijk voor de klant om te weten dat Hypotrust en IQWOON alleen facturen achteraf kunnen uitbetalen en dus geen voorschot uit het bouwdepot overmaken.

Bij veel leveranciers, bijvoorbeeld IKEA, kan er niet (altijd) op rekening worden betaald. Wanneer de klant bij aflevering moet betalen, moet de klant over eigen middelen beschikken. Is het mogelijk dat de factuur na levering betaald kan worden? Dan is er niks aan de hand.

Gaat uw klant een bouwdepot afsluiten? Wijs de klant dan hier op, zodat niemand voor vervelende verrassingen komt te staan.

Verlaagde rentes Hypotrust

De lange rentevastperiodes zijn in trek. Uit cijfers van HDN blijkt dat tien jaar de meest gekozen rentevastperiode blijft. In juli waren de lange hypotheekrentes licht gestegen. De verwachting is dat de rente in kleine stappen verder zal stijgen. Maar de Elan Plus Hypotheek en de Comfort Hypotheek hebben hun tarieven verlaagd. Mis ze niet!