Dankzij uw loyaliteit aan Home Invest gaat het goed met ons. Als dank daarvoor verlagen wij onze dossierkosten (Basis en Plus) en bieden we onze Home Invest XL deelnemers een nog betere service. Met de kosten van XL draait u al break-even vanaf 6 dossiers per jaar!

Doet u meer dan 20 aanvragen per jaar, dan is maatwerk wellicht een optie voor u, met vaste bemiddelingskosten per maand. Interesse? Neem contact met ons op.

Let op: Dit is geen zomeractie, maar een permanente verlaging en verbetering van onze regeling, die geldt voor aanvragen die ingediend zijn vanaf heden, 1 augustus 2017. Onze verbeterde regeling kunt u per mail bij ons opvragen.

Verder hebben we een handleiding voor u gemaakt voor het gebruik van onze vernieuwde website en status online

Wij hopen u hiermee weer van dienst te zijn geweest. Mocht u nog vragen of tips hebben, laat het ons weten.