Home Invest Zakelijk is een samenwerking aangegaan met Zakelijk Inkomen. Bij aanvragen voor Syntrus en Attens garanderen wij snelheid van verwerking binnen 3 werkdagen. Zakelijk Inkomen stelt voor u het inkomen vast van de ondernemer voor de woninghypotheek binnen 48 uur. Zakelijk inkomen neemt het gehele proces met betrekking tot de vaststelling van het zakelijk inkomen uit handen. Van het verzamelen van de juiste stukken tot en met de uitwerking van een zakelijke analyse, geschreven zoals de geldverstrekkers het zelf doen.

Wat betekent dit voor u?

  • U weet in een vroeg stadium of een aanvraag haalbaar is
  • U geniet van een snellere acceptatie bij Syntrus of Attens
  • U geniet van een snelle inkomensscan voor uw klanten om te gebruiken voor andere geldverstrekkers
  • U voldoet aan uw zorgplicht door een inkomen vakkundig vast te (laten) stellen
  • U zult het gemak en de zekerheid ervaren

Het inschakelen van Zakelijk Inkomen levert u een tijd- en kostenbesparing op. U kunt zich weer bezig houden met uw hoofdtaak namelijk adviseren.

Wie is Zakelijk Inkomen?
Zakelijk Inkomen is medio 2016 van start gegaan. Het is zijn geen hypotheekbemiddelaar of adviseur en werken enkel in opdracht van u. Zakelijk Inkomen is een onafhankelijke partij en hebben hun kennis en ervaring opgedaan bij diverse geldverstrekkers.
Door onze jarenlange ervaring kunnen zij een verantwoord zakelijk inkomen vaststellen. Zij weten hoe geldverstrekkers denken en wat het acceptatiebeleid is. De geldverstrekker hoeft de analyse enkel nog af te stempelen wat veel meer snelheid betekent voor u en voor de klant.

Zakelijk Inkomen is uw sparringpartner bij complexe inkomensvaststellingen. Heeft u twijfel over de haalbaarheid van het inkomen? Wilt u graag telefonisch een eerste indruk bespreken? Dit kan altijd en dit doen zij graag.

Ook uw klant zal het inschakelen van Zakelijk Inkomen als professioneel ervaren net zoals Syntrus en Attens dit doen als een pilot voor Home Invest. Indien u gebruik maakt van de dienstverlening dan:

  • Is er geen sprake meer van onaangename verrassingen achteraf over het zakelijk inkomen
  • Heeft u vroegtijdig duidelijkheid over de acceptatie mogelijkheden van de hypotheekaanvraag

Uw klant zal dit uiteraard weten te waarderen.

Samenwerking met Home Invest en Syntrus of Attens

In de pilot zullen de aanvragen voor Syntrus en Attens met voorrang worden behandeld indien u de inkomensscan heeft laten verrichten door Zakelijk Inkomen. Zakelijk Inkomen is voor u als adviseur ook handig voor andere geldverstrekkers. Indien u aanvragen voor een zelfstandige indient voor Syntrus of Attens meld u dan nu aan. Aanmelden

Tarieven Zakelijk Inkomen

Zakelijk Inkomen gaat graag voor u aan de slag! Meer weten? Neem dan contact met ons op.