Geachte relatie,

Heeft u het goede nieuws al gehoord? Reaal is terug op de hypotheekmarkt! Op 9 januari 2017 lanceren wij de Reaal Lekker Wonen Hypotheek. Een eenvoudige en flexibele hypotheek met keuze uit verschillende aflosvormen, 100% boetevrij aflossen uit eigen vermogen en automatische daling van de tariefklasse bij aflossing. Mooie onderscheidende product kenmerken in combinatie met een gunstige rente voor met name een lange rentevaste periode. Dat is een mooi begin van 2017.

Gunstige rente en een soepele verhuisregeling

De Reaal Lekker Wonen Hypotheek is vooral interessant voor oversluiters, doorstromers en starters zonder NHG. Wij richten ons op klanten die kiezen voor langdurige zekerheid over hun maandlasten. Dat vertaalt zich in een gunstige rente voor met name een lange rentevaste periode. En gaat uw klant verhuizen? Dan hebben wij de Reaal-verhuisregeling. Klanten kunnen tot 6 maanden na aflossing een nieuwe hypotheek aanvragen met behoud van rentecondities. Bovendien is het mogelijk om een overbruggingskrediet te krijgen van maximaal 24 maanden bij zowel bestaande bouw als nieuwbouw.

De voordelen op een rij:

  • Hypotheekrente daalt automatisch mee als de klant door aflossingen in een lagere tariefklasse komt.
  • 100% boetevrij aflossen uit eigen vermogen.
  • Gunstige rente op een lange rentevaste periode.
  • Goede verhuisregeling.